A jelenleg is zajló nagyberuházások egyike Budapesten a Lidl-irodaház építése. Ez a cikk is szólhatna a paraméterekről, hogy összesen hét emelet árambekötését kell biztosítanunk; hogy egy új irodaépület épül, kettőt pedig felújít a főberuházó; illetve mi várhatóan jövő márciusig veszünk részt a projektben… DE:  itt az alkalom, hogy azokról a kollégákról is szót ejtsünk, akik ezekben a munkákban részt vesznek!
Így állnak most a munkálatok.
Ennek apropóján a nyitófotón szereplő Tóth Ferenc kollégánknak, illetve a brigádjának köszönetet mondhatunk. Rengeteg nagy, kiemelt projektben hatalmas segítség voltak ők így együtt! Ferenc nagyon komoly részese volt az OTP-székház munkálatainak, korábban az Audi-beruházásoknál is dolgozott a Vill-Korr képviseletében, és még számos kiemelt projekt szerelésvezetőként számíthattunk a szakértelmére és az emberségére.
És itt tartunk a mi részünkkel.
Mert szakmailag, emberileg a Vill-Korr egyik legjobbja, erre ékes bizonyíték az is, ahogy a csapatát összetartja. A legkomolyabb megrendelők is elismerik a szakmaiságát és az a kitartást, motiváltságot, amelyet ma már ritkán tapasztalnak. S ezt ez a mentalitást át tudja adni a saját brigádjának tagjai mellett akár száz alvállalkozónak is, akiket a helyszínen irányít.
Fentről nézve minden kicist más.
„Az egyik legjobb, legemberibb kollégám, barátom, ha mondhatok ilyet – mondta Gasztonyi Péter, a Vill-Korr termelési igazgatója. Hozzátéve azt is: „Szinte gyerekkorunk óta ismerjük egymást, több évtizede dolgozunk együtt előbb alvállalkozóként, majd már kollégaként.”