A napokban átadták Győr legújabb parkolóházát, amelynek villamossági munkáit – ahogy arról többször mi is beszámoltunk – a Vill-Korr végezte. A próbaüzem elkezdődött, az Adyvárosban élők már használhatják az új parkolókat. Villamossági szempontból elmondható: a moderné és energiatakarékos megoldások kerültek előtérbe.
Fotó: Facebook / Dézsi Csaba András
A város másik részében közben zajlik a Kalóczy téri evezőstelep felújítása – szintén a Vill-Korr közreműködésével. A tervek szerint idén december 31-ig végzünk a munkákkal. A rekonstrukció a Zöld város kialakítása III-vízparti rekreációs fejlesztések Győrben elnevezésű Területfejlesztési Operatív Programból valósul meg. Erre a projektre a város és a Győr Projekt Kft. alkotta konzorcium 400 millió forint támogatást nyert el, az önrész 171,9 millió forint.
Fotó: S. Á.
A munkálatok során a csónakház épületének teljes felújítása megtörténik, beleértve a homlokzat szigetelésétől kezdve a teljesen új villamoshálózat felújításán át a festést, a burkolatok és a nyílászárók cseréjét. Ezen felül létesítünk egy vízi úszóművet és hajókiemelő darut is.